Ben je een werkgever en wil jij één of meerdere werknemers taallessen aanbieden? Ik kijk graag hoe we samen een zo efficiënt mogelijk leerproces voor jullie kunnen ontwikkelen. Met een minimale tijdsbesteding van circa 1,5 uur per week naast de les zelf heb je snel resultaat!

✓ Instappen op elk niveau
✓ Taallessen van een native speaker
✓ Flexibele lestijden
✓ Efficiënt en effectief leerproces

Heb je regelmatig klantcontact in Polen of Nederland, maar ben je die eeuwige taalbarrière beu?  Of ga jij graag op vakantie naar Polen en wil je Pools leren spreken? I’ve got your back! Ik ontwerp mijn eigen lesmateriaal en maak de lessen op basis van de wensen en het kunnen van jou als leerling.

Taallessen waar je naar uitkijkt. Dát is mijn doel. In welke fase van het leerproces je je ook bevindt. Geen standaardpakket, maar waardevolle lessen waar je plezier uit haalt. Door gebruik te maken van beproefde en moderne methodes in combinatie met eigengemaakt lesmateriaal is het leren nooit eentonig of saai. Het belangrijkste in mijn lessen zijn de interactie en de persoonlijke relatie.

Zo werk ik

In een intakegesprek leer ik je graag kennen. Vervolgens ontvang je van mij een voorstel op maat. Hierin geef ik aan hoeveel lessen ik denk dat je nodig hebt om je doel te bereiken. We stemmen af welke vorm het beste bij jou past.

De lessen kunnen op individueel of groepsniveau gegeven worden. Op locatie? Online? Ik hoor graag wat het beste bij jou of bij jullie past. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen, zodat ik nog steeds volledige aandacht aan iedere leerling kan geven!