menu Menu

Welkom bij Taal Bureau Accent

Taal Bureau Accent is van start gegaan als een jong dynamisch team met passie voor het geven van goed onderwijs. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om lessen perfect af te stemmen op de individuele behoeften van onze klanten. Wij bieden groepslessen, individuele scholing en op maat ontworpen opleidingen voor bedrijven.

Door gebruik te maken van beproefde en moderne leermethoden is bij ons het leren van een taal nooit eentonig of saai, maar een verrijkende leerervaring. Door de ongedwongen sfeer in de groepen leert u plezierig en snel. Uiteraard zijn onze opleidingen gebaseerd op de basisvorming, door onze systematische aanpak bereiden wij u voor op een succesvolle afronding van de staatsexamens.

Het is onze missie om onze klanten te ondersteunen in iedere fase van het leerproces.

Naast onze onderwijsdiensten kunnen wij u ondersteunen bij al uw behoeften op het gebied van taal. Wij staan u graag bij met het vertalen van uw documenten, commerciële uitingen, advertenties en dergelijke. Onze professionele aanpak wordt door onze klanten gewaardeerd. U wordt door onze medewerkers altijd in correct Pools of Nederlands te woord gestaan.

PASSIE IN ACTIE, dat is ons motto

Qreative-Web