Het staatsexamen afleggen. Het kan aanvoelen als een hele onderneming! Maar met de juiste hulp kom je er goed doorheen. Ik beloof het. Samen zorgen we ervoor dat je zonder zenuwen, oké.. misschien met wat gezonde spanning, binnenkort dat examen instapt!

Ik help met examenvoorbereiding voor:

✓  Staatsexamen NT2
✓  Examen voor tolken (denk aan notatietechnieken, AVU en jargon)

Inmiddels heb ik genoeg ervaring opgedaan met de staatsexamens en heb ik voor jou lesmateriaal ontwikkeld die op de examenopdrachten aansluiten. Zo krijg jij het beste gevoel bij wat je te wachten staat. Dit combineer ik met authentiek lesmateriaal. No worries. Ik stoom jou klaar voor dat examen!

Zo werk ik

Tijdens een intakegesprek leren we elkaar kennen en kijk ik naar jouw huidige taalniveau. Je krijgt vervolgens een persoonlijk leerplan en een ureninschatting voor dat felbegeerde vinkje op jouw examenuitslag. We delen samen de tijd in en werken zo toe naar jouw examenmoment.

De examenvoorbereiding is een persoonlijke training. Ik vind het belangrijk om dit individueel te doen, zodat al jouw vragen beantwoord worden en jij zelfverzekerd het examen aflegt.

De trainingen kunnen zowel online als op locatie.

Je krijgt naast de trainingen toegang tot ons e-learning programma zodat je naast onze afspraken nog even rustig alles na kunt lezen en/of zelf aan de slag kunt. De e-learning blijft voor jou beschikbaar!