In mijn trainingen help ik collega taaldocenten. Ik geef een energieboost voor het lesgeven én het voorbereiding van de lessen. Ik train in het ontwikkelen van inspirerend lesmateriaal  zodat je weer energieke lessen kan geven en jij jouw leerlingen keer op keer enthousiast houdt. Ik leer je kritisch te kijken naar je eigen lesaanbod en we nemen samen door of jij het juiste aanbod hebt staan. Is jouw methode de juiste methode? Is het slim om jouw aanbod juist op locatie of online aan te bieden? Wat zijn de voor- en nadelen van 1-op-1 trajecten en groepslessen? We scherpen jouw aanbod aan, zodat het weer perfect bij jou én jouw leerlingen past.

Ik deel mijn ervaringen, en de struikelblokken waar ik tegenaan ben gelopen. Zo ben jij alweer een aantal hordes verder.

Er is sowieso en training die jou verder helpt!

✓ Maak (weer) inspirerend lesmateriaal
✓ Bereid met plezier de lessen voor
✓ Ontwikkel jouw eigen methode

Tolkvaardigheden

Til met deze training jouw talkvaardigheden naar een hoger level! In een individueel traject werken we samen aan bijvoorbeeld jouw notatietechnieken en een eigen symbolenbibliotheek.

Een praktische training waarin ik jou duidelijk maak hoe je zo snel mogelijk, zonder de boodschap te verliezen, een efficiënte tolknotitie maakt.